فایل نت, فایل,فایل,دانلود فایل های علوم انسانی,علوم پایه, علوم پزشکی, فنی و مهندسی, ازمون های استخدامی, ازمون ارشد,نرم افزارحل مشکل اکانت گوگل A700F frp,A710FD frp ,A8-50LC ,A510FD frp, A310FD frp, A310F frp, N920CD frp, N920C frp, بدون باکس وخاموشی مرجع فایل های نایاب,
تبلیغات

 

سایت مرکز دانلود فایل

 

تاثیر pH و قدرت یونی بر خواص رئولوژیکی ژل پروتئین سویا و تشکیل آن تحت تاثیر حرارت در رابطه با دناتوراسیون و ترکیب پروتئینی آن دسته: مقالات ترجمه شده isi
بازدید: 5 بار
فرمت فایل: zip
حجم فایل: 2265 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 19

ترجمه فصل سوم کتاب The influence of pH and ionic strength on heatinduced formation and rheological properties of soy protein gels in relation to denaturation and their protein compositions

قیمت فایل فقط 20,000 تومان

خرید

[5]

قیمت فایل فقط 20,000 تومان

خرید

برچسب ها : تاثیر pH و قدرت یونی بر خواص رئولوژیکی ژل پروتئین سویا و تشکیل آن تحت تاثیر حرارت در رابطه با دناتوراسیون و ترکیب پروتئینی آن , pH , قدرت یونی , تشکیل ژل , خواص ژل پروتئین ایزوله سویا (SPI) , دناتوراسیون , ایجاد شبکه , پروتئین , استحکام ژل

 

 برای دانلود سایر فایل هاو تحقیق و مقالات  مورد نیاز در سایت مرکز دانلود فایل اینجا کلیک کنید.


 

هیچ نظری برای این نوشته وجود ندارد، شما اولین نظر را بنویسید ...
 captcha 
 
نوشته‌های اخیر